Digitalt kurs i Brannvern

Enklere, raskere og rimeligere

I en verden hvor sikkerhet er avgjørende, tilbyr vi et fremtidsrettet kurs. Vårt digitale brannvernkurs gir deg og dine ansatte den kunnskapen og de ferdighetene som kreves for å forstå, forebygge og handle effektivt i brannsituasjoner. Vi har gjort øvelsene digitale og 100% bærekraftige – med det nyeste innen “virtual augmented reality”-teknologi. 

Dette lærer vi i den teoretiske delen av kurset:

Slokk “branner” på kontoret, eller i annet arbeidsmiljø som du vanligvis arbeider i. Teknologien vi anvender (FLAIM) er verdensledende innen virtuell opplæring innen brannvern på arbeidsplassen. 

Opplev brann- og slokkeøvelser på en helt ny måte

Slokkeøvelse i VR gir deg den unike muligheten til å trene på brannslukking og nødhåndtering i en trygg, virtuell virkelighet basert på ditt faktiske arbeidsmiljø med AR*

Med VR gir vi deg muligheten til å trene på relevante
scenarioer. For å lykkes må du velge riktig slukkemiddel og
riktig slukketeknikk – alt i et interaktivt og risikofritt miljø i lag med våre instruktører. 

Metodikken og teknologien innebærer at øvelsene kan utføres av medarbeiderne når det passer dem, og krever ikke kollektiv gjennomføring slik man gjorde tidligere. Husk også at vi sparer miljøet ved å gjøre det på denne måten! 

*AR (Augmented Reality): Omtales som “utvidet virkelighet” på norsk, og fungerer som oftest slik at digitale effekter (slik som brann i dette tilfellet) kan simuleres direkte inn der du befinner deg – på kontoret, kjøkkenet, lageret eller på verkstedet. 

Eksempel på scenarioer fra FLAIM

Lisenser og pakker

Det generelle kurset for ansatte med obligatorisk pensum har en pris på Kr 350 per lisens per år. Dette kurset inkluderer et kursbevis og dokumentasjon. Det er et obligatorisk kurs for ansatte og dekker nødvendig pensum.

Brannvernlederkurset har en pris på kr. 3.990 og inkluderer 3 timers tilpasset rådgivning. Dette kurset er designet for å hjelpe deg med å bli trygg i rollen som brannvernleder. Du vil lære hvordan du kan kartlegge styrker og svakheter på arbeidsplassen. Et kursbevis og dokumentasjon vil bli utstedt etter fullføring av kurset.

Vi skreddersyr ved behov i forhold til din arbeidsplass.

Jeg vil vite mer om e-kurs innen brannvern.

Fyll ut skjemaet med navnet navn og e-post adresse. Du kan skrive i meldingsfeltet dersom du har konkrete spørsmål. Vi kontakter deg i løpet av kort tid.