Rådgiver for eiere og brukere av næringseiendom

Forvaltning, drift, vedlikehold og optimalisering. Bærekraft og skreddersøm. Dette er noen av ordene som definerer hvem vi er, og hva vi jobber med. Vi skaper verdi for deg som eier og leier. Ikke med fine og svulstige ord, men med kunnskap og erfaring som skaper dokumenterbar gevinst! 

Kort om våre tjenester

I det økonomiske hjertet av Bergen, er samspillet mellom leietaker og gårdeier ikke bare en forretningsmessig nødvendighet, men grunnlaget for et blomstrende samfunn. Vi vet og erfarer hver dag at denne dynamikken er symbiotisk; leietakere gir liv til bygningene, mens gårdeiere legger grunnlaget for virksomheter å vokse og trives. Det ene kan ikke eksistere uten det andre – leietakerne behøver de rommene som gårdeierne tilbyr, og gårdeierne verdsetter den vitalitet og stabilitet som leietakere bringer.

Med bærekraftig utvikling og økonomisk klokskap som våre veivisere, jobber vi iherdig for både leietakere og gårdeiere i deres unike roller.

Vi tilbyr skreddersydde tjenester som er 100% tilpasset situasjon, behov og målsetning – og som kan bokføres på gevinstsiden i regnskapet.

Våre tjenester skal bidra – direkte og indirekte til at hvert leieforhold ikke bare er transaksjonelt, men et gjensidig berikende samarbeid.

Klikk deg videre nedenfor om du vil vite mer om våre tjenester.

Karrieremuligheter
i Bergen

Det har snart gått  3 år siden Roger Edvardsen og Thomas Dale etablerte Estate Management AS, og tiltross for oppstart av virksomheten i en tid de fleste i Norge satt hjemme som permittert eller på hjemmekontor har veksten vært formiddabel.

Ved utgangen av 2023 telte staben omkring 20 fulltidsansatte medarbeidere innen forvaltning, drift, prosjektledelse og andre spesialistroller. 

Ordretilgangen krever at staben utvides ytterligere. Om du er på jakt etter nye og spennende utfordringer innen eiendom kan du lese mer om hvordan det er å jobbe i Estate Management ved å klikke nedenfor. Dersom du ikke finner en stilling som er tilpasset din bakgrunn eller ønsker kan du gjerne sende oss din CV og fortelle kort om deg selv. 

Næringseiendom
- en bærebjelke i Norge

Næringseiendom og næringslokaler er en vesentlig forutsetning for et vitalt og fungerende samfunn, lokalt og nasjonalt.

Dette gjelder også i Bergen hvor byens rike historie og bygningsmasse må tilpasse seg fremtidens muligheter.

Hvert kontor, handelslokale og lager i denne byen er mer enn en bygning; det er et verksted for forretninger og et springbrett for økonomisk og miljømessig bærekraft.

For gårdeierne representerer deres investeringer ikke bare økonomisk kapital, men også et ansvar for utviklingen av Bergen og vårt lille lokalsamfunn.

Disse rommene er mye mer enn fysiske plasser og kvadratmeter – de er kjernen hvor bedrifter kan utfolde seg og skape verdi for byen, menneskene og den lille delen av vårt flotte land som vi skal forvalte sammen. 

Bedrifter leier ikke bare et “lokale”, men en arena for innovasjon og fremgang, hvor hver kvadratmeter bidrar til både individuell og kollektiv suksess. Det er her ideer tar form, og bidrar til morgendagens løsninger på utfordringer vi har i dag. 

Vi hjelper deg gjerne med å hente ut det fulle potensialet – i lokalene du leier, eller i bygget som du eier. En full oversikt over de ulike tjenestene vi leverer finner du ved å klikke på knappen nedenfor. 

Send oss en melding her!

Fyll ut skjemaet med navnet ditt og e-postadressen. Du hører garantert fra oss innen 24 timer på hverdager. Dersom du sender en melding til oss i helg eller på helligdag hører du fra oss neste virkedag.