Menneskene i Estate Management AS

Våre medarbeidere har én viktig ting felles. De er lidenskapelig opptatt av alt som handler om eiendom. Med en voksende stab på over 20 medarbeidere som jobber innen drift, forvaltning, prosjektledelse og mye mer kan vi med rette si at vi er et kompetansehus innen eiendom på Vestlandet! 

Her kan du møte noen av våre medarbeidere: 

Roger Edvardsen

Partner og Daglig leder

Roger har over 20 års fartstid innen forvaltning og drift av næringseiendom. Han etablerte selskapet våren 2020 sammen med Thomas Dale.

Thomas dale

Partner og ØKONOMISJEF

Thomas har lang erfaring innen eiendom, og har hatt Roger som kollega i nesten 20 år. Godt humør, og fokus på løsninger skaper fornøyde kunder, og positiv energi rundt Thomas.

christian evje olsen

leder prosjektavdeling

Christian er en erfaren og dyktig prosjektleder. Med ekte lidenskap for rehabilitering, og sitt kompromissløse fokus på HMS og økonomi sørger han for å lose små og store prosjekter trygt i havn for våre klienter.

Thomas lyngbø runningen

driftsingeniør

Om det fantes en doktorgrad innen optimalisering av SD-anlegg og varmesentraler hadde Thomas siktet på den. Thomas er en av våre virkelige eksperter innen optimalisering av drift. Han er også eksaminator og sensor for eksamenskandidater i byggdriftsfaget.

Sondre heyerdal

teknisk forvalter

Utdannet elektroingeniør, og flere relevante fagbrev. Ekspertise innen sikkerhet, adgang, SD-systemer og brannalarm-systemer. Brenner for tilfredse kunder, og alltid jovial og omgjengelig.

mathis schwarz

eiendomssjef

Mathis holder både en Bachelor i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI, og en Master i eiendomsutvikling- og forvaltning fra NTNU. Forvalter flere av våre kunders eiendomsportefølje. Lojal, nøyaktig og svært resultatfokusert.

charlotte ketelsen

teknisk forvalter

Utdannet elektriker og flere års erfaring som driftstekniker på næringsbygg. Charlotte er en svært habil fagperson som også har ansvar for HMS rutiner og brannvernledelse hos flere av våre kunder.

Espen antonsen andersen

byggdrifter

Espen er blikkenslager og har både Vaktmesterskolen og et ganske nyutstedt fagbrev som Byggdrifter. En allsidig ressurs som alltid møter kundene med et smil. Bakgrunn som driftstekniker og driftsleder i tidlgere arbeidsforhold.

victoria økland

byggdrifter

Victoria er utdannet elektriker med fagbrev. Hun utfører i det daglige en rekke ulike oppgaver knyttet til drift og vedlikehold ute hos våre faste kunder. Pliktoppfyllende og nøyaktig med stort engasjement for boligbygg og næringseiendom.

christer monsen tveit

driftsingeniør

nichlas bønes eriksen

byggdrifter

John refseth

byggdrifter

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet med navnet ditt og e-postadressen. I kommentarfeltet kan du gjerne nevne om det er et bestemt tema som du ønsker å snakke om.